SUGARCRUMBS

Bloglovin' är lite sega på att föra över er följare till min nya adress. Vet inte riktigt hur lång till det kommmer ta innan dom tänker gör det, så ni kan ju följa den själva HÄR så ni inte missar några inlägg. Jag kommer alltså inte blogga härifrån längre! (vet i fan vad som har hänt med headern i denna bloggen. Borta typ? Men det är ju skit samma nu, haha)

http://sugarcrumbs.blogg.se




Ny blogg!

NU FINNS JAG HÄR: http://sugarcrumbs.blogg.se/
(när bloglovin' följarna flyttats över till den nya bloggen kommer jag fixa så att man kommer in på den nya bloggen även om du går in på denna adressen)

ny design och ny adress IMORGON!!!

Nu är jag äntligen klar med designen och ni kommer få se den imorgon!! Och en grej till.. jag kommer byta bloggadress. Alla bloglovin'-följare kommer automatiskt följa med till den nya bloggen och från och med imorgon så kommer denna bloggen inte ha samma adress längre utan ni kommer automatiskt komma till min nya blogg när ni går in på http://mikaelafr...... Men detta händer inte förrän imorgon och ni kommer att märka det! Så glöm inte att kika in imorgon! Godnatt på er!


våååååår


Såhär såg jag ut i förrgår - tröja från VILA, ringar från H&M och guldfynd by Kenza

Vilen härlig fredag det var varit! (ja, förrutom att vi var i simhallen med skolan då). Chill dag och helt underbart väder!!! Vad jag vet så ska det ju tydligen fortsätta såhär(?). Så härligt att kunna börja använda vårkläder. Tänk att vädret kan göra en så glad, haha.
Håller som sagt på med en ny bloggdesign, vilket gör att jag inte har tid att blogga så mycket. Måste hinna med lite plugg i helgen så jag får se om jag hinner bli klar. Hoppas!


Mina senaste outfits. Någon favorit?



Har noll inspiration just nu, därför tänkte jag bjuda på mina senaste outfit (från en månad tillbaka ungefär). Har ni någon favorit?


söndagsmorgon

Godmorgon. Hoppas alla mår bra! Jag mår iaf toppen och jag kom nyss på att jag nog slapp den där febern/förkyldningen. Höll ju på att bli sjuk ett tag, men det gick över. Skönt!
Som sagt så håller jag på att fixa en ny design till bloggen och då prioriteras bloggen tyvärr bort lite. Ska försöka bli klar så snabbt som möjligt så jag kan blogga som vanligt igen.


so call me, maby?

magtröja - KandeeShop, shorts - BikBok, skor - converse

Är det verkligen fredag imorgon? Denna veckan har gått sjukt fort. Det ska bli såå himla skönt med en lugn helg!
Och på tal om något helt annat har jag börjat lite smått på en ny design. Är så trött på den jag har nu, ska bli kul med något nytt!



All black

Ska snart sova tänke bara visa er dagens outfit först. Är inte helt frisk så jag hoppas verkligen inte att det blir sämre till imorgon för då är det nationellt prov i biologi. Kul att göra bioligiprov i 120min med huvudvärk och feber lixom. Godnatt och sov gott! Förresten ni vet väl att ni kan följa mig på twitter nu? Klicka HÄR eller sök på @FranssonMikaela


ljusrosa



Ingen har väl missat att pasteller är vårens och sommarens trend och det är ju sjukt fint med pastellfärger på naglarna. Målade mina naglar ljusrosa för någon dag sedan. På hyllan står även lack i mintgrönt, ljusgult och syrenlila som väntar på att få användas. riktigt fint!


virkat linne

Hittade detta fina linne igår, men köpte det aldrig. Ångrade mig såklart, så gick tbx å köpte det idag. 299kr på JC.

Andra och sista dagen i Stockholm för denna gången. Idag har vi varit en runda på stan. Finns sjukt mycket snygga vår- och sommarkläder i butikerna nu, men jag köpte faktiskt ingenting (undra hur jag lyckades?). Fast okej... sen gick jag ner till Solna centrum och "råkade" köpa linnet på bilden, ett par shorts, parfym å lite annat. Att vara i Stockholm utan att få med sig några kassar hem går tydligen inte.
Jag ska upp till Stockholm igen om typ två månader och då ska jag fylla på garderoben med massa vår- och sommarkläder!


melodifestivalen 2012

Här är lite bilder från genrepet. Vi stod precis där artisterna gick in och alltså kolla sista bilden!! Danny kollar rakt in i min kamera!! dör lite.

Idag har jagför fösta gången i mitt liv varit i Globen! Kollade som sagt på genrepet av melodifestivalen. Vihade riktigt bra platser också så man såg allting. Riktigt kul! Om jag bara får heja på en så måsta jag nog säga Danny! Annars gillar jag Loreen och Molly med.



(alla bilder är tagna av mig och får inte kopieras utan tillstånd)

Stockholm♥



Igårkväll åkte jag och min bror upp till Stockholm. Det blev lite krångligt med tågen så vi fick åka buss en bit och kom inte upp förrän 01.30 typ. Men det gick bra!
Nu har jag precis fixat mig och vi ska snart ta tunnelbanan till Globen för att kolla på genrepet av melodifestival finalen. Efter det blir det hemlagad pizza framför den livesända finalen. Snacka om mellonörd haha! Ha en bra helg allihopa!


grönt, blått, kalla det vad du vill



tröja från VILA och halsband från BikBok

Älskar torsdagar! Mest bara för att jag har sovmorgon men iaf. Har kollat på vakna med the voice och käkat gröt. Precis som alla andra mornar. Om inte jag får min gröt och kolla på vakna så blir det ingen bra dag, haha.
Klockan blev visst lite mke. måste dra till skolan och baka bullar nu! prktiskt prov. Ha en bra dag!


min "walk in closet"



Lovade ju att jag skulle visa min walk in closet när den var klar så här har ni lite bilder! Erkänner att bilderna inte är de bästa. Det var lite svårt att få bra bilder så man förstår hur det ser ut. Hade varit smartare med en video kom jag på nu.. Jag är iaf. riktigt nöjd! (med min walk in closet alltså, inte bilderna)


four days left



Hade på mig en blus från Gina Tricot idag.

Usch måndagar är verkligen värsta dagen på hela veckan! Man kan ju aldrig somna på söndagkvällarna så då är man pisstrött och sen har man de drygaste lektionerna också! Tur att man har en go klass som gör att man överlever.
Det händer typ inget kul denna veckan så nu längtar jag bara till fredag för då åker jag till min favoritstad, Stockholm!! 




Hejsan!
Jag som driver denna bloggen heter Mikaela, är 15 år gammal och bor i en liten håla i småland.
Jag har ett stort intresse för mode och här i bloggen får ni ta del av mina outfits och bilder som jag fotar med min Nikon D60. Hoppas ni gillar min blogg och följer den via bloglovin' :)





Translate my blog into
your own language:


RSS 2.0