zumba och lite annat

lite halvsvettiga bilder, haha.

Idag hade vi friluftsdag i skolan, då man får välja bland lite olika saker. Jag valde yoga och zumba. Zumban vad faktiskt väldigt kul men skitsvårt eftersom jag aldrig gjort det förrut. Somnade en stund i soffan när jag kom hem, sen åkte jag till gymmet. Som om jag inte hade tränat nog liksom. Har haft int i halsen hela dagen också så det var ju skitsmart. Ska lägga mig i sängen å kolla på film nu. Historiaprovet imon får gå som det går, orkar inte plugga mer på det. Godnatt!


har typ svårt att bestämma mig


Alltså jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Vissa dagar vill jag bara lägga ner bloggen och vissa dagar tycker jag att det är skitkul. Känner att jag vill ha något nytt. En ny adress och en ny, lite roligare design kanske? Eller bara en ny design på denna bloggen? Byta bloggplattform? eller sluta blogga? antingen nått nytt eller ingenting? ååååh jag vet inteeee....


just want them out of my way


Såhär såg jag ut igår: shorts - BikBok, blus - Gina Tricot.

Historiaprov, engelska redovisning, matteprov, religions inlämning, biologiprov, hemkunskapsprov, blalabla kommer inte ens ihåg allt.. och juste nationella prov också. Hallååå vad tror dom att vi är..?? Fyra veckor kvar till sportlovet. Det känns som en evighet just nu.

finalist - "snyggast outfit 2011"




Blev lite förvånad när jag nyss såg att jag blev en av de tre finalisterna av "snyggaste outfiten 2011" på Fanny Staaf's blogg. De andra två har sjukt snygga outfits. Jag hade inte räknat med att bli en av finalisterna, hon har ju lixom 10 000 läsare typ, så jag tog ju bara någon random liksom. aja, ni kan rösta på mig HÄR iaf. I'm number 3!


RÖSTA PÅ MIN OUTFIT HÄR!



gillar onsdagar ibland



Lyckan som uppstår när man får reda på att idrotten sista lektionen är inställd. Slutade alltså 12.45 idag. Helt okej!
Nu kryper jag ner under täcket en stund, käkar mina goda kladdkakemuffins och kollar film. Katten ligger bredvid och snarkar..

monday

det får bli en random höstbild..

Och NU var det dags för snön att komma? Bara en månad efter jul och så. Men då kanske det blir någon vinterbild i år iaf. Skulle ju vara sorjligt om det gick en hel vinter utan att ha tagit en bild på snön, haha.

ååh alltid lika jobbigt att stiga upp ur soffan och klä på sig jackan. vill inteeee

just love yourself and you're set.

Tröjan är från BikBok, klockan köpt i Italien och armbanden har jag fått.

Som ni märker så är jag rätt dålig på att blogga nu. Hinner och orkar inte uppdatera bloggen varje dag så jag kommer göra det när jag känner för det. Det lättaste är ju såklart att följa mig via bloglovin' (klicka på bloglovin'-ikonen i menyn) så ni ser när det kommer nya inlägg.
Ha en toppenhelg!! :)

I never gonna let you go.

skjorta från Kapphal


En helt vanlig söndag.


Det blir en slapp söndag i min ziperall(okej, min brors ziperall låg närmnare så snodde den). Nu ska jag glo på lite skidor och sen kanske man ska försöka ta sig ut på en liten promenad. Ska beställa lite förstoingar som jag ska ha till rummet också. Kommer bli finfint!


yesterday's outfit.

shorts - BikBok, t-skirt - BikBok(ny), halsring - stylebytyra.

twitter



Japp, jag har faktiskt skaffat twitter. Eller aa, har haft det rätt länge men har inte twittrat utan bara följt andra.
Men nu har jag börjat så om ni vill så kan ni följa mig HÄR (@FranssonMikaela).


neewww



Denna tröjan köpte jag på Gina i helgen. Typ det enda jag hittade på rean i år. Superskön iaf.!

mitt modeår 2011

Gör väl som alla andra då... Så här har jag sett ut i år!

Give me please!!



Surfade runt på lite olika hemsidor och hittade dessa grymma shorts. Ge miiiig! Hittade shortsen HÄR och HÄR.


Kalmar

Hann inte ta någon outfitbild, men hade denna tröjan från Carlings på mig idag.

Idag åkte jag in till Kalmar med familjen. Vi började med stan, sen käkade vi god mat på en grekisk restaurang och avslutade på IKEA. Vi lyckades köpa så mycket saker att det tog en halvtimme att få allt å få plats i bilen... det är min familj i ett nötskal!


Hejsan!
Jag som driver denna bloggen heter Mikaela, är 15 år gammal och bor i en liten håla i småland.
Jag har ett stort intresse för mode och här i bloggen får ni ta del av mina outfits och bilder som jag fotar med min Nikon D60. Hoppas ni gillar min blogg och följer den via bloglovin' :)





Translate my blog into
your own language:


RSS 2.0