tre vita.

Tänkte visa vad jag köpte i stan i Tisdags. Har inte plockat upp grejerna ur påsen förren nu så dom är jätteskrynkliga, hehe. Det blev iaf. ett par converse, ett linne och en skjorta.

Som sagt, VÄLDIGT skrynkliga..

dagens outfit.


linne - Monki, kjol - BikBok.

l o v e t h i s .

Saker från Monki, GinaTricot, skonamig.se, H&M, itemsbyjohanna.se.

30 mars.

Sitter och kollar på vakna med the voice och dricker lite te. Fryser som en gris gör jag också! Det skulle ju inte skada med några plusgrader till.. Ska iaf. snart cykla till skolan och idag ska jag skriva tyskaproooov! Wish me luck!

bild från igår.

my outfit today.

Idag fick jag stiga upp vid sju (hade sovmorgon till halv 12 egentligen) och det var riktigt segt. Var iaf. tvungen att åka in till Kalmar och röntgas. Nu är jag hemma igen och ska strax cykla till skolan. Efter solan åker jag och bästa vän in till stan och shoppar lite! Ikväll blir det plugg och träning. ..Som ni hör har jag rätt mycket på gång idag och jag kommer inte ha tid till bloggen. Men ni får ha en topopenbra dag!

Det blev en enkel och skön outfit idag.

tröja - gina, jacka - H&M, halsduk - Cubus(mammas), väska - H&M, skor - Arnolds skor.

avslappnande spakväll.

Ikväll har jag och några andra tjejer varit i kyrkan och haft spa typ. Vi gjorde egna ansiktsmasker och fotbad. Det var verkligen superskönt och avslappnande. Nu är jag hemma igen och måste tyvärr plugga lite tyska innan jag lägger mig.

skjorta från H&M.

Måndag.

Fy, vilket skitväder det är idag! Jag var verkligen inte sugen på att cykla till skolan idag på morgonen, men nu är jag iaf. här. När jag kommer hem blir det massa plugg till tyskaprovet.
Dagens outfit kommer upp ikväll. Ha en bra dag!

dagens outfit.


jeans - GinaTricot, spetstopp - Cubus, halsband - cocoo.se, armband - H&M.

Två nya.

Idag har jag varit i Kalmar. Behövde verkligen ett par nya fotbollsskor och sen skulle vi till Öland och titta till stugan. Jag hann även in i lite andra affärer och hittade en skjorta och en topp på GinaTricot.

Skjortan ser konstig ut på bilden, men den är jättefin på!

Dagens frisyr.

Oj, Vad mycket klockan är! Kar knappt gjort någonting idag. Kom precis in från en lång promenad med hundarna. Det var riktigt härligt väder ute! Nu måste jag ta tag i mina tyskaböcker, har prov på onsdag.

Dagens frisyr. Tyvärr är bilderna inte rättvisa..

Om det vore sommar...

Skulle gärna bära detta en dag på stranden i sommar. Älskar verkligen klänningen och bikinin(blir nog ett köp av den, fast korallfärgad) Snyggt att bryta av det blå/vita med ett orange nagellack också.
Fast..det lär väl tyvärr dröja ett tag till innnan man kan gå såhär... Men tiden går fort!

Saker från TopShop, H&M, BikBok.

I love Fridays.

Riktigt skönt med fredag! Har precis hoppat i myskläderna och krupit ner under en filt i soffan. Ikväll blir det mys med familjen och Let's Dance final! Ha en fin kväll!





jeans-cubus, spetstopp - BikBok, skärp - mammas gamla.

24 mars.

Denna torsdag har faktiskt inte varit så jobbig och seg som den brukar, för se sista 2 timmarna var vi på bio, så det var bra!
Ebba är här och vi sitter och deppar över att vi inte har något gott hemma och att det är för sent för att baka. Hon ska sova här inatt för hennes föräldrar är borta typ.
Var ute och fotade en sväng. Mer bilder kommer..

23 mars.

Jag borde väl egentligen gå och lägga mig, men tänkte skriva ett litet inlägg först. Det har varit dålig uppdatering idag. Har tyvärr ingen bra ursäkt. Det har faktiskt inte hänt så mycket idag. Skola, läxa och träning typ. Skönt att det har blivit lite varmare ute, men man blåser ju seriöst bort när man går ut! Imorgon ska det bli ännu varmare säger som, så vi hoppas på det!
Nej, nu ska jag inte sitta här och prata om vädret. Är svintrött så ska sova. Godnatt!

22 mars

Slutade skolan vid 13.30 idag. När jag kom hem tog jag ut en madrass och en filt och la mig i solen på altanen. Pluggade, lyssnade på musik, solade och somnade en stund. Så himla härligt! Låg där ute i 4 timmar utan att frysa. Wohoo, det efterlängtade våren börjar komma :D



byxor - H&M, topp - H&M



Hejsan!
Jag som driver denna bloggen heter Mikaela, är 15 år gammal och bor i en liten håla i småland.
Jag har ett stort intresse för mode och här i bloggen får ni ta del av mina outfits och bilder som jag fotar med min Nikon D60. Hoppas ni gillar min blogg och följer den via bloglovin' :)





Translate my blog into
your own language:


RSS 2.0