Ockelbo 19 - 23juli

Idag ska jag, bror, pappa och farmor åka tåg upp till kusinerna i Ockelbo. Jag tar inte med mig datorn, men dom kanske har med sig sin dator så jag kan blogga lite! Annars hörs vi när jag kommer hem på Fredag :)


skjorta - H&M, skor - Skopunkten, örhänge - Glitter.


Ha det bra!

18 juli

Idag har jag varit hemma och packat. Imorgon åker jag upp till kusinerna, kommer hem på fredag och på lördag åker jag till Italien. Så nu har jag packat till Italien också eftersom att jag inte har så mycket tid på mig när jag kommer hem.
Nu ska vi snart äta grillat, mumma!


t-skirt - GinaTricot, shorts - avklippta jeans.

hoppas alla har en bra dag!

I like it..

Armband - BikBok, Väska - Accent, Linne - H&M, Halsband - Lindex, Kjol - GinaTricot.

Den här outfiten skulle jag gärna bära en skön sommardag. Gillar den söta kjolen med skärpet i midjan (den måste jag nästan prova nästa gång jag är på Gina)! Att matcha den med det vita linnet och de här acessoarerna blir supersnyggt tycker jag!

sytt om en gammal klänning

Idag har jag och mamma sytt om en gammal klänning. Klänningen var egentligen mammas, men jag fick den sen när hon inte ville ha den längre. Men jag gillade inte riktigt att den var så lång och tyckte inte om "överdelen" så vi sydde helt enkelt (eller det var rätt knepigt) om den. jag blev riktigt nöjd faktiskt!!

FÖRE    -    EFTER

vad tycker ni?

15 juli

Just nu sitter jag i bilen. Vi ska till Köpingsvik för att sola och bada och i eftermiddag ska vi springa Victorialoppet (tänkte springa 9km men nu blir det bara 4km, hehe!)

linne - GinaTricot, shorts -JC, skor - H&M


Ha en fin dag!

13 juli

Inatt sov jag och Elsa över hos Ebba. Vi lagade pizza och sen tittade vi på SATC tills Ebba och jag somnade och Elsa var tvungen att väcka oss, hehe!
Kom hem för nån timme sen och nu har jag packat om väskan. Ska snart ta tåget till Kalmar och sen vidare till stugan på Öland.


byxdress - Cubus, väska - Lindex(ny), solglasögon - Glitter.


Hoppas alla får en fin dag!

12 juli

Vaknade av att hela huset darrade, (var typ en maskin av nått slag här utanför!) klockan 8, så kunde inte somna om sen och när jag skulle äta frukost så var kylen tom, så fick cykla ner och handla.
Ännu en supervarm dag, så nu blir det att cykla till badplatsen.

tröja - H&M, skärp - Lindex(nytt), solglasögon - Glitter.


Ha en bra dag!

11 juli

Igår kväll åkte vi till stugan här på Öland, fast mamma och jag åker hem ikväll igen, för hon ska jobba och jag ska träffa vänner.
Idag är det supervarmt så nu ska vi ner till stranden.

bikini - H&M, shorts - H&M.


Ha en fin dag!

10 juli

Just nu sitter jag i bilden på väg till Kalmar. Först ska vi till stranden och på eftermiddagen ska vi gå på Spanska Flugan.


Linne - H&M, shorts - JC, fotlänk - Glitter, solglasögon - Glitter.

Ha en bra dag!

time to sleep

Idag har det knappt hänt någonting . Även om det varit hyfsat fint väder så har jag mest varit inne. Ikväll tog jag en joggingrunda och nu är jag riktigt trött så ska gå och sova!!


GODNATT!! sov gott..

shoppat

Nu har jag kommit hem och packat upp väskan. Kom på att jag glömt visa det jag shoppat nu när jag varit i Skövde och på Öland, men nu får ni se det:




8 juli

Idag har vi varit på stranden nästan hela dagen, var också på Ölands köpstad en sväng, köpte bl.a. ett par shorts. Nu sitter jag i bilden på väg hem, så bloggar mer hemma (har ju bara kunnat skriva en gång om dagen nu när jag varit på Öland.)

bikini - GinaTricot, kjol - Crocker.

Ha det fint!

7 juli

Idag på morgonen var vi hos polisen och fixade nya pass (för vi ska till Italien snart!!) och sen har vi legat på stranden hela dagen.

tröja - Monki, shorts - JC, halsband - H&M


Ha en fin kväll!

6 juli

Dagen började med att jag skulle gå ut på dass och såg att min mobil låg ute i regnet, och den funkar faktiskt (den har också tagit ett dopp i hundarnas vattenskål och legat en natt i snön), helt otroligt!
På eftermiddagen spelade jag minigolf med bror och pappa,  förlorade som vanligt! Och Ikväll har vi varit ute och ätit.

Mikaela idag!
linne - GinaTricot, jeansskjorta - GinaTricot, skor - skopunken, halsband - accent.

Hoppas alla haft en fin dag!



på Öland

Idag har jag varit i Kalmar och shoppat med bästa vän. Efter det tog jag bussen till Öland, ska vara i stugan några dagar nu.

Mikaela idag!

linne/klänning - Lindex, skor - Skopunkten.


Ha det fint!


Hejsan!
Jag som driver denna bloggen heter Mikaela, är 15 år gammal och bor i en liten håla i småland.
Jag har ett stort intresse för mode och här i bloggen får ni ta del av mina outfits och bilder som jag fotar med min Nikon D60. Hoppas ni gillar min blogg och följer den via bloglovin' :)





Translate my blog into
your own language:


RSS 2.0