Hoppas alla får en fin nyårsafton!

detta fick jag av tomten..

Det var en som undrade om jag kunde visa mina julklappar, att hon gärna ville se dom, och visst kan jag visa mina julklappar!

2100kr, presentkort på GinaTricot, presentkort på öronhålstagning(ska ta ett hål där uppe), fashionbox, bok om digitolfoto, eclipse, torrschampoo, aloveragel(till ansiktet), superfint smyckesträd! + en lott.

Är väldigt nöjd med mina klappar, fick nog det mesta jag önskade mig! :D

lite nytt..

Väldigt dålig uppdatering de senaste dagarna, men jag har ärligt talat inte haft tid och ork att blogga..
Idag har jag varit i stan och shoppat lite NÖDVÄNDIGA(för en gångs skull) prylar. Inte så kul att se kanske men visar det iaf.

Mjukisdress från BikBok Inte så snygg, men otroligt mysig, pyjamas från H&M, hade ingen pyjamas med långa byxor och det behövs i dessa tider, Halsband från BikBok, behövde faktiskt ett nytt(säger vi) och de var på rean!, Uggs(fejk då) från H&M, på mina gamla hade hela sulan lossnat så behövde ett par nya, så varma och goa ju!


Ja. de var det! inte så kul prylar som sagt, men det är alltid någon som vill att jag ska visa upp det jag köpt om jag nämner att jag varit i stan, så ja...


Måndagens outfit.


tröja - GinaTricot, halsband - Ur&Penn, ringar - H&M, skärp - mammas gamla.

kyla.

bbrrrr, svinkallt ute! Gick en runa med hunden och höll på att frysa benen av mig. Fast jag får väll skylla mig själv att jag inte tog på mig mer.. Nu är jag iaf. inne i värmen och dricker te!


Ha en bra dag!

very nice.

En enkel och väldigt snygg outfit. Älskar toppen! visst är den grymt snygg!? Ett par jeans och lite smycken till den blir finfint!

jeans - TopShop, topp - TopShop, armband - GinaTricot, ring - cocoo.se

Bilder från julafton.

Wiiiee, första inlägget från den nya datorn! Hehe, ne men idag klockan sju åkte jag och pappa till elgiganten och köpte lite prylar på mellandagsrean! bl.a. en dator då!
Blev en lyckad julafton igår! Fina klappar och ett mysigt sällskap! Här kommer lite bilder:




Olle fick också en liten julklapp såklart!

Hoppas alla hade en toppendag igår!

Dagens outfit!


kjol - BikBok, spetsblus - BikBok.

GOD JUL

Årets mysigaste dag är här!! ljusen lyser och paketen ligger under granen och väntar på att bli öppnade. Har ätit julmat och nu plockas snart julgodiset fram!



GOD JUL allihopa! hoppas ni får en jättebra kväll :)

Only one day left.

Idag är det Dagen före doppare dagen och jag har slagit in de sista julklappara, pyntat granen och provat kläderna jag ska ha imorgon. Typiskt mig, haha!
Den nya tröjan från BikBok!

spetsblus

Igår på eftermiddagen åkte jag in till Kalmar och handlade de sista julklapparna. hehe, bättre sent än aldrig..
Köpte jag såklart kläder också, vilket jag egentligen inte tänkte göra.. men men, heter man Mikaela så gör man.. Det blev iaf. en spetsblus och en stickad tröja.

Här får ni se blusen (tröjan kommer upp senare idag). Tänkte ha den till min kjol imorgon.

från BikBok.

dragkampen.

Wohoo! Idag är det sista dagen innan jullovet!! Då brukar vi klä ut oss och ha dragkamp. Efter skolan åker jag jag till Kalmar och julhandlar det sista!


Ha en bra dag!

20 december.

Efter en veckas prao och helg så var det dags för skola igen. Bara tre dagar kvar, sen är det jullov(!!!) och de sista dagarna är nog rätt chill..hoppas vi på iaf. :)


tröja - H&M, tubhalsduk - GinaTricot.


Ha en bra måndag!

klänning från H&M.

Gillar den här enkla och snygga klänningen. Den är på rean nu!! Ha alltid velat ha den khakigröna, men nu vill jag nog ha den vita... Kostar bara 149kr (har kostar 299kr)

a snowy Saturday.

Idag klockan elva tog vi på oss våra varma kläder och gav oss ut i skogen, med några kompisar för att hugga julgran och grilla korv. Senare på eftermiddagen var vi hemma och åt paj. Alla hade gjort var sin som man hade med sig. supergott!


(dåliga bilder, jag vet!!)
kofta - Monki, linne -  Monki, armband - H&M, ringar - H&M.


Ha det bra!


Hejsan!
Jag som driver denna bloggen heter Mikaela, är 15 år gammal och bor i en liten håla i småland.
Jag har ett stort intresse för mode och här i bloggen får ni ta del av mina outfits och bilder som jag fotar med min Nikon D60. Hoppas ni gillar min blogg och följer den via bloglovin' :)





Translate my blog into
your own language:


RSS 2.0