så som det ska vara.

Mamma och jag är hemma och myser i soffan framför idol (eller iaf. jag, mamma gillar inte idol. eller låtsas hon bara inte om det.. hur kan man inte gilla idol lixom??) Har precis käkat världens godaste pizza som vi bakade själva. Ska göra mig en kopp te och smaka browniesarna jag bakade sen ska jag sova ut riktigt inför helgen som består av jobb. Och lite tilll jobb... Det är nämligen skördefest på Öland, vilket betyder att det är sjukt mycket folk där, så det kommer bli fullt upp! Hoppas alla får en toppenhelg!

tubhalsduk.

ny tubhalsduk - GinaTricot, kofta - H&M, skor - Monki.

kärlek till min nya jacka.

Idag när jag kom hem från skolan låg det ett paket i brevlådan och väntade på mig. Det var en skinnjacka som jag beställde från Chicy.se för någon dag sen. Var lite rädd att den inte skulle passa, men den passade hur bra som helst och jag älskar den! :)

chillidill.

Chill onsdag kan man väl säga. När jag kom hem hoppade jag i min Zipperall, la mig i sängen och kollade på TV, sen försökt jag räkna några mattetal, men gav up... Nu ska jag göra mig en kopp te och kolla på idol och heja på min favvis André. Man kan ju bara inte inte tycka han är hur gullig som helst!

If my eyes deceive me, I wouldn't be surprised.

tröja - Sisters, kjol - H&M.

bad decisions make good stories.

tröja - carlings, jeansshorts - BikBok.

5 plus är lite för kallt.

En mysig filt en kopp te och Vakna med the Voice är rätt mycket okej en måndag morgon som denna. INTE cykla till skolan i typ -20. Okej, det kanske inte är så kallt, men iaf. Sommaren borde vara längre!!

Bjuder på lite sommarbilder bara för att jag älskar sommaren!

♥♥♥♥♥

hur jag ska få dig att förstå hur det känns

Tog tåget in till stan idag. Åh, vad mycket fina höstkläder det finns ute i butikerna nu. Fick med mig en polotröja och en tubhalsduk hem! Har precis käkat tacos å kollat på fångarna på fortet. Nu ska jag vara så galen och plugga lite, så slipper jag allt imon :)

I am your dreamcatcher.

Fett nice med helg!! Imorgon blir det stan, annars ska jag bara chilla och plugga lite. Hoppas alla får en toppenbra helg!

linne - Kan Dee, kofta - Monki, halsband - Kapphal.

mineralsmink.

Beställde hem lite mineralsmik från Tikei.se för några veckor sedan. Jag har väldigt känslig och finnig hy så med "vanligt" smink blir det bara värre. Blev tipsad om denna sidan som säljer bra mineralsmink för ett riktigt bra pris. Beställde först hem prover för att testa vilken färg jag skulle ha(vilket var väldigt bra att man kunde göra eftersom jag tycker det är väldigt svårt att veta vilken man ska ha när man beställer på internet). Sen beställde jag hem både foundation(puderform), puder, rouge, concaler och ögonskugga. Jag är supernöjd med sminket! Det täcker bra och är väldigt mycket bättre för hyn är "vanligt" smink. Rekomenderar verkligen deras smink till er med känslig hy!

I've been looking under rocks and breaking locks, just tryna find ya.

tröja och halsband från Cubus.

alltid lika svårt.

Behöver verkligen ett par höstskor! Är alltid så kräsen när det gäller skor! Det finns ju så många snygga!..men antingen ser foten för stor ut eller är"öppningen" för stor eller liten eller passar varken 38 el. 39 eller ser det lite konstigt ut där..el där, aa ni fattar. Förhoppningsvis slutar det med att jag hittar ett par som jag gillar och sen bor jag i dom hela hösten typ. Detta året ska jag banne mig hitta med en ett par vardagsskor så man kan byta lite! Här är några snygga skor som jag gillar:

nittonde.

Tråkigt att helgerna alltid går så fruktansvärt fort... Ny vecka och nu börjar alla läxor och prov trilla in på schemat. Men det är bara å kämpa på! Nu ska jag kolla på ett avsnitt av Gossip Girl, SEN ska jag plugga.

tröja från BikBok.

Model Lab.

Igår var jag, bästis och våra mammor på "Model Lab". Vi blev sminkade av makeupartister och fotorgaferade. Det var jättehäftigt!

min sminkning.


Hejsan!
Jag som driver denna bloggen heter Mikaela, är 15 år gammal och bor i en liten håla i småland.
Jag har ett stort intresse för mode och här i bloggen får ni ta del av mina outfits och bilder som jag fotar med min Nikon D60. Hoppas ni gillar min blogg och följer den via bloglovin' :)





Translate my blog into
your own language:


RSS 2.0