sista dagen.

Sista dagen här i Stockholm, imorgon går tåget hem. Åh, jag vill stanna en vecka till!!
Nu ska jag iaf. göra mig iordning och sen åker jag in till stan :)

A rose is a rose is a rose.



URBAN

Köpte de här två produkterna för ett tag sedan. Vet inte varför, men har alltid velat ha någon URBAN produkt, helst allihop. Mest för att flaskorna är coola(heh typiskt mig), men de är faktiskt riktigt bra också! Köpte värmespray och antifriss-spray.

Out of my mind.

Tiden går fort när man har roligt. Sista dagen på praktikplatsen imorgon. Trisst. Men stannar i Stockholm några dagar till eftersom att vi har höstlov nästa vecka, så det är gött! Fyra hela dagar kvar i Stockholm.. hoppas att jag har liiite av min lön kvar när jag kommer hem ;)


Tröja - Åhlens, jeans - GinaTricot, skor - skokällarn, jacka - Chicy.se

Dagens outfit.



tröja - GinaTricot, byxor - H&M, Skinjacka - Chicy.se, skor - converse.

Hey ya!


Jag har det superbra här i Stockholm. Praoar hos en jättetrevlig kille(eller gubbe, jag vet inte) som har ett fotoföretag. Idag har vi plåtat bokomslag som jag fick redigera i photoshop och imorgon ska bla. Danny(!!) plåtas för en tidning. Hoppas allt är bra med er också!

LOVERDOSE

Har länge varit ute efter en ny parfym och nu äntligen har jag hittat en som jag gillar. Den luktar typ..gott.. ne men det är ingen såndär tung och jättestark doft som jag inte gillar, lite mer blommig, kryddig och söt typ. LOVERDOSE från Diesel.

mot Stockholm.

Sitter just nu på tåget på väg mot Stockholm. Åh, det ska bli så sjukt roligt! :)


dagens outfit.

stickad tröja - BikBok, skinnjacka - Chicy.se

femton hela dagar.

puuh, nu kan man äntligen koppla bort skolan ett tag och tänka på annnat. Imorgon tar jag tåget upp till Stockholm. Där ska jag praoa i frem dagar och sen är det höstlov så jag är kvar några dagar till för att shoppa, umgås med kusinerna och ta det lugnt. Det ska faktiskt bli riktigt skönt att komma bort från det vanliga och framför allt ska det bli väldigt roligt! Och nu kan jag börja ägna lite mer tid åt bloggen oxå! Bra va? :)

you don't even know it.

Har tyvärr fått prioritera bort bloggen lite. Nu är det bara tre skoldagar kvar sen åker jag upp till stockholm för att praoa och efter det är det höstlov! Fett skönt:)

svar på era frågor.

Bättre sent än aldrig. Här kommer svaren på era frågor! Fick tyvärr inte med riktigt alla frågor och kvalitén är inte den bästa.. men det blir nog bra! Jag låter faktiskt inte såhär störd verkligheten och förlåt att jag mumlar lite ibland, haha.

but I couldn't stay away, I couldn't fight it.

Igår efterskolan åkte jag in med bästis till stan. Köpte bl.a en parfym och ett par byxor som jag har varit ute efter länge
Idag jag städa, rensa garderoben och fixa rummet. Det ser verkligen ut som kriget i mitt rum och speciellt i garderoben. Och idag lovar jag att videon med svaren från frågestunden ska komma upp!

MONKI♥

allt från Monki.

jag gråter bara i regnet.

Nu har vi bara ett prov kvar, som vi vet om(det kommer väl fler). Så skönt att ha tagit sig igenom den här hemska perioden med prov! Nu kan man leva lite igen!
några av er önskade att jag skulle svara på svaren från frågestunden i en videoblogg, så jag tänkte faktiskt göra det. Blir nog på torsdag så fortsätt att ställa frågor HÄR!

ASK ME.


Det ösregnar ute, jag är förkyld och måste plugga. Så jag har varken någon inspiration eller lust att blogga. Därför tänkte jag att vi kör på en frågestund(hatar det ordet, så fult! haha). Passa på och fråga en massa nu, så svarar jag om nårgra dagar. Kanske i ett videoinlägg?




Hejsan!
Jag som driver denna bloggen heter Mikaela, är 15 år gammal och bor i en liten håla i småland.
Jag har ett stort intresse för mode och här i bloggen får ni ta del av mina outfits och bilder som jag fotar med min Nikon D60. Hoppas ni gillar min blogg och följer den via bloglovin' :)





Translate my blog into
your own language:


RSS 2.0