videoblogg.

Gjorde en liten videoblogg till er igår, men jag råkade somna medan den laddades upp och sen när jag vaknade igen så var jag så trött så jag stängde bara av utan att kolla vad jag gjorde, hehe. Men det laddades klart iaf. :)

tjugofemte.

Om en vecka är det December. Är det inte helt sjukt?? Tiden går så grymt fort! Känns som att det är lååång tid kvar till gymnasiet. Men jag ska ju för sjutton välja om två månader och då måste jag ha bestämt mig. aaahh jag dör!!

Den här halsringen köpte jag från stylebytyra för ett tag sen.

you don't know a thing about me.

Gårdagens: topp från Sisters, jeans från Cubus.

mobilväska.

Här är en till sak som jag köpte i Stockholm. Har letat efter en mobilväska hela sommaren och nu hittade jag äntligen den perfekta inne på Åhlens för 149kr. Passar ju bra eftersom att jag köpt en jacka utan fickor(korkat jag vet).

saknar.

Idag fyller pappsen år så vi har firat honom och ätit massa gott. Känns som en ovanligt lång helg, men det är väl för att jag var ledig i fredags. Det blir väl rätt chill i skolan imorgon också för då ska vi till nöjeshuset och spela bowling :)

Kollade igemon lite bilder sen sommaren. ååh, vad jag saknar mitt lite längre hår!!..

you're like a melody in my head.

åh, asså mitt internet har dampat sönder igen! Tar typ tjogofem år att komma in på en sida. kul liksom? Det är anledningen till att min uppdatering är rätt kass nu.  Det går ju att vara inne på internet men detär segt som tusan, men jag försöker blogga lite iaf. Det kommer bli snabbt snart igen. Hoppas jag..

fredag.

Idag är jag ledig från skolan idag för jag ska åka till Karlskrona och kolla på ett Gymnasium. Sorligt nog var jag
tvungen att gå upp tidigare. Hade ju hoppats på lite sovmorgon typ, men nej. Ha en toppenbra fredag allihopa!

tröja - Carlings, kjol - H&M.

breaking dawn

Var på Braking Dawn premiären inatt. Rätt förvånad över att jag kom upp över huvud taget idag, hehe. Kommer väl bli värre i slutet av veckan. Men det var det värt!! Älskar twiligt filmerna! Nu måste man vänta typ ett år till  sista filmen. det suger..

gårdagens outfit
tröja - Cubus, byxor - H&M

någon gång lite senare kanske..

Fy! Det är ju mörkt dygnet runt nu mera. Det är mörkt när man stiger upp och en timma efter man har kommit hem från skolan så är det mörkt igen.. Kul liksom? Har ingen inspiration och inte så mycket tid till att blogga. Det går lite i perioder, ibland är det skitkul och ibland har man ingen lust alls..

Igår hade jag på mig min blå skjorta från Kappahl och skinnjacka från Chicy.se

världens skönaste.

Idag har jag inte orkat göra annat än att gå runt hemma i min ziperall, världens skönaste plagg! Har inte så mycket att berätta. Ska äta min goda kladdkaka och kolla på film nu. Hoppas ni haft en bra helg! :)

er favorit.

Har ju för sjutton gubbar inte visat vilken av mina outfits från november som blev er favvo. Men bättre sent än aldrig!
Det var väldigt jämnt bland några stycken, men denna gillade ni mest:

rätt bra ändå.

Ingenting är som det ska ju. Nu fungerar inte internet! får ryck!! Var själv hemma i tre timmar och hade inget att göra när jag insåg att internet inte fungerade. Bestämmde mig för att städa huset och baka kladdkaka. Mamma blev iaf. glad när hon kom hem från jobbet. Vi gick en kvällspromenad med hundarna, beställde pizza, myste framför idol och tjockade oss med en 2 liters cola och mörk choklad med havssalt(finns det något godare?). Killarna i huset är på äventyr så det blev tjejkväll, hihi myyys.
Ska förhoppningsvis fixa internet imorgon så jag kan blogga lite bättre och svara på kommentarer. Ha en toppenhelg allihopa :)

bild från i somras.

senapsgult.

åååh, jag blir så arg på mig själv!! Har glömt min mobil i skåpet i skolan :'( Hur sjutton ska jag komma upp imorgon??? får sno mammas mobil..
Har varit och tränat och tänkte faktiskt sova snart. Är sjukt trött och har varit det hela veckan. Ska bli fett skönt med helg!


Tröja - Åhlens, shorts - BikBok, skor - Converse

perfekta.

De här skorna fick följa med hem från Stockholm. De perfekta höst/vinterskorna enligt mig. Enkla och passar till allt! 900kr från VAGABOND.

(de är mycket bättre i färgen irl och de rosabruna fäckarna finns såklart inte heller irl.)

ett litet paket.

wohoo, detta paketet från style by tyra låg i brevlådan när jag kom hem från skoln! Ni ska få se sakerna till helgen sen. Det var en liten repa i en av sakerna så kanske får byta, men annars var det jättebra!



Hejsan!
Jag som driver denna bloggen heter Mikaela, är 15 år gammal och bor i en liten håla i småland.
Jag har ett stort intresse för mode och här i bloggen får ni ta del av mina outfits och bilder som jag fotar med min Nikon D60. Hoppas ni gillar min blogg och följer den via bloglovin' :)





Translate my blog into
your own language:


RSS 2.0