30 juni.

När jag hade jobbat klart hämtade pappa mig och vi åke till röketiet och köpte fisk. Så har precis fått lite god mat i magen. Nu blir det snart en joggingruna och ett kvällsdopp på det! Hoppas alla haft en bra dag :)

vid sjön.

Idag åkte pappa och jag till Kalmar och köpte de sista sakerna till köket som vi håller på att renovera här i stugan. Annars har jag bara slappat och slöat typ. Vet inte riktigt var dagarna tar vägen. Men imon börjar jag jobba, då får jag göra lite nytta iaf. :)

linne - GinaTricot, Topp - GinaTricot.

28 juni.

Idag på morgonen efter lite för lite timmars sömn väckte pappa mig och sa att vi skulle åka till Öland, så då var det bara upp och packa väskan. Har iaf. hat en bra dag här, med toppenvädfer och allt! Ikväll var nere vid stranden och tog ett dopp precis vid solnedgången,
såååå himla fint!

Gick en runda längs vår lilla väg och tog lite bilder!



Liseberg!

Hade världens bästa dag med världens bästa vänner igår på Liseberg! Och jag åkte Atmosfear!!!! Det var askul! :)
Har varit dålig uppdatering i helgen och igår blev det ju ingen alls eftersom att jag var i Gbg, men nu ksn jsg blogga lite mer igen!

Igår hade jag på mig min nya klänning från H&M och min tröja från BikBok. (dålig bild, men får duga)

en ny.

Sprang in en snabbis på Gina medan brorsan köpte fotbollsskor och såg denna fina koftan hänga på reastället! Superbra att ha över både klänningen och shortsen när det är lite svalare. Fick den för 125kr!

26 juli.

Jag har haft en superbra helg här på Öland! Vi ska äta lite rester nu, sen åker vi hemmåt igen.
Imorgon blir det ännu mer roligheter, då drar jag till Liseberg med mina fina vänner!!

korallfärgad.

Jag har haft en väldigt trevlig midsommar och det hoppas jag att ni också haft! Nu var det var ingen som orkade vara social längre. Alla gick typ å la sig, så nu gör jag detsamma. Godnatt!

klänning från H&M.

på loftet.

Alla har typ gjort sig i ordning känns det som, och här ligger jag på loftet i bara pyamas och bloggar, hehe. Ska iaf. hoppa in i duschen nu och fixat till mig lite, sen ska vi ner till fotbollsplanan där dom har midsommarstång, lotteri och lite skoj. Glad midsommar på er!

dagens outfit.

Nu ska jag bara packa ner kameran och datorn också sen är jag redo för fyra dagar hos kompisarna på Öland!


shorts - BikBok, linne . Monki, kofta - Monki.

22 juni.

Precis kommit ut ur duschen. Mamma har hjälpt mig att tona håret ikväll. Det fanns inte den toningen som jag brukar ha så det blev någon random typ, hehe. Får se hur det blir när det torkar.
Idag har jag varit ute och fotat lite, bakat och packat, för imorgon åker vi till Öland! :)

visar fler bilder sen.

NI ÄR BÄST!




Måste tacka Fanny för ett jättefint inlägg hon gjort om mig(eller min blogg) i sin blogg! Man blir så glad av sånt! :)
Och så kan jag passa på att tacka resten av mina underbara läsare för att ni läser min blogg och för era fina kommentarer!
Ni betyder så otroliogt mycket! Utan er hade jag inte orkat blogga.
Vill att ni ska veta att jag läser Alla era kommentarer, även om jag kan vara dålig på att svara ibland. Men försöker svara på de flesta(de som ställer frågor Anonymt svarar jag på i kommentarsfältet). Ni är bäst!

21 juni.

När min bror och jag insåg att vi hade suttit lite för länge vid datorerna/tvn gick vi ut i trädgården och spelade lite fotboll och sen var vi så duktiga att vi gjorde egna köttbullar och potatis lagom till pappa kom hem från jobbet. Snällt tycker jag :D
Nu ska jag kolla på total blackout som jag missade i måndags!


För varje minut vi är arga, förlorar vi 60 sekunder av lycka.

önskeoutfit.

bakdag.

Skitväder = bakdag. Mamma och jag gick ner till affären och köpte lite ingredienser, sen satte vi igång och baka. Det blev bröd, cookies och nån komplicerad nougat, som mammas jobbakompis tyckte att vi skulle baka, haha.
Nu ska jag byta om och cykla iväg till träningen.

byxor - H&M, skjorta - GinaTricot, topp - GinaTricot.


Hejsan!
Jag som driver denna bloggen heter Mikaela, är 15 år gammal och bor i en liten håla i småland.
Jag har ett stort intresse för mode och här i bloggen får ni ta del av mina outfits och bilder som jag fotar med min Nikon D60. Hoppas ni gillar min blogg och följer den via bloglovin' :)





Translate my blog into
your own language:


RSS 2.0