31 januari

Jaha, det skulle komma upp ett inlägg med dagens outfit och så för rätt länge sen, men tydligen inte..
Idag efter skolan gick jag och Elsa hem till henne och jag hjälpte henne att tona håret! Allt gick väl inte riktigt som planerat.. lite vatten på väggarna, balsam på golvet, kramp i halsen och blöta kläder. Haha! Och nej, håret blev inte lila..


tröja - Monki, jeans - Cubus, smycken - H&M.

Love it.

Älskar shortsen, älskar linnet, älskar ringen, älskar armbandet. Aa, ni fattar! Skulle inte tacka nej till att bära denna outfit i vår.

Shorts - GinaTricot, linne - Monki, armband - Monki, ring - Lindex.

gårdagen.

Igår på morgonen åkte jag med mitt lag till Falkenberg för att spela Futsal-SM. Vi representerade Småland och mötte lag från Blekinge, Skåne och Halland. Tyvärr gick vi inte vidare till Finalen i Göteborg, men vi gjorde vårt bästa och man kan väl säga att vi är ett av de 15 bästa 96-lagen i Sverige!

Både dåligt och bra.

Riktigt dåligt att Sverige förlorade i handbollen! De skulle tagit vara på sina chanser lite bättre.. Fast Frankrike var bra. Eller iaf. den där med lång svart hästsvans, han gjorde ju alla mål!
..aja, snart blire Let's Dance och min päronpaj med marängtäcke som jag bakat idag. Det gillas!


fredag.

Jag säger väl som alla andra fredagar att denna veckan har gått otroligt fort och det ska bli jätteskönt med helg! Ikväll blir det fredagsmys med familjen framför TV:n. Både Handboll och Let's dance idag ju!
Hoppas alla får en toppenfredag :)

time for training.

Torsdagar = lång dag i skolan, så efter skolan har jag tagit det lugnt och laddat upp för kvällens Crossfit-pass med laget. Nu ska jag upp och byta om! Hörs imon :)



spets.

Jag verkligen Älskar den här klänningen! Har velat ha den se jag såg den första gången, men nu till våren skulle den passa superbra. Den är helt perfekt ju! Du hittar den på Monki för 350kr.

simple.


tröja - GinaTricot, halsband - Ur&Penn

26 januari.

Kommer tyvärr inte hinna blogga så mycket idag, med har tidsinställt ett inlägg med dagens outfit som kommer upp senare. Går i skolan till två och direkt efter det är det konfirmationsträff i typ två timmar och ikväll blir det massa plugg till morgondagens fysikprov...

dagens outfit.


jeans - Cubus, kofta - GinaTricot, halsband - Cubus.

purple flowers.

Hur fin är inte denna kjolen från TopShop? Tänk till ett pösigt linne i sommar, så himla fint! Kostar ca: 260kr.

tiden går fort.

Fy! vad helgerna går fort alltså! Fast iof. så går veckorna också rätt fort, så det jämnar ut sig. Och det är ju föresten bra, för då känns det som att det går snabbare till våren :)


linne - Monki, kjol - BikBok, kavaj - H&M.

söndag.

Wiiee, Idag har Elsa och jag bokat resa till Stockholm. Ska dit på sortlovet i fyra dagar, för att shoppa och ha superkul! Längtar :D
Är äntligen frisk så nu kan jag träna igen. Det var första utomhusträningen i år för min del. Jätteskönt att vara igång med träningen igen, man mår mycket bättre då!

Lördagens enkla outfit.

Det har varit en lugn och skön lördag idag. Mamma och jag var i Centrum en runda, har tittat på lite skidor och så. Nu ska vi snart äta laxlasagne (mums!) och sen ska mamma tona håret på mig.



tröja - H&M, jeans - Cubus, armband - H&M, skärp - mammas gamla.

earrings.

Berättade ju att jag "piercade" mig uppe i örat (okej de där lät inte så bra, men ni fattar) för ett tag sedan och jag sa att jag skulle visa er, så nu tänkte jag göra det också. Mamma och jag var föresten och köpte örhängen i titan eftersom mina öron inte klarar att ha "vanliga" örhängen, vilket är väldigt synd!



Hejsan!
Jag som driver denna bloggen heter Mikaela, är 15 år gammal och bor i en liten håla i småland.
Jag har ett stort intresse för mode och här i bloggen får ni ta del av mina outfits och bilder som jag fotar med min Nikon D60. Hoppas ni gillar min blogg och följer den via bloglovin' :)





Translate my blog into
your own language:


RSS 2.0