Outfits från Februari. Någon favorit?




Detta var mina några av mina outfits från Februari. Den kortaste månaden plus att jag varit mycket sjuk, därför har det inte blivit så många outfits. Någon favorit?

27 februari.

Nu åker snart mamma och jag iväg till IKEA. Jag ska köpa lite nya saker till mitt rum. Håller på att göra om det lite! :)


linne - Monki, kofta - Monki, smycken - H&M.

Vinst nr.1

Jag sa ju för några dagar sen att jag vann en tävling på en blogg. Jag blev jätteglad för jag vinner aldrig, hehe. Och sedan några dagar senare får jag ett mail till där det står att jag vunnit en till tävling! På samma blogg också! Jag har fått båda mina vinster så det var ju inget skämt eller så som jag nästan trodde ett tag, haha! Helt otroligt! :)

Här är första vinsetn(visar andra senare): En ring från Mihi.se


Detta fick jag med mig hem..

Här är det jag fick med mig hem från Stockholm. Köpte inte så mycket kläder utan det blev mest annat! Är iaf. väldigt nöjd med det jag köpte och har inte gjort av med alla mina pengar, vilket är jättebra, hihi :)


hemma igen.

Bästis och jag har, som jag sa, varit i Stockholm sen i måndags och vi har haft det jättekul! Gick på stan två hela dagar och då är det rätt lätt att få med sig några kassar hem! Ska visa vad jag köpt imorgon. Efter fyra dagar i Stockholm är man rätt trött kan jag tala om. Så nu ska jag sovaaa!

Tyvärr har vi varit riktigt dåliga bilder, men vi får skylla på det grymt kalla vädret. här är iaf. en av de få bilderna jag fick.

bad.

Det har varit riktigt dålig uppdatering de senaste dagarna och det beror faktiskt på att vårat bredband krånglar lite just nu. Imorgon åker jag till Stockholm(!!!) och då kommer det inte heller bli så mycket uppdatering, men självklart ska jag försöka göra några inlägg! Nästa månad kommer det bli bättre, det lovar jag!

two days left.

Idag på förmiddagen var jag hos Elsa och vi planerade det sista inför vår Stockholms resa. Om två dagar åker vi! hihi, ska bli såå kul! :)
Min kära mamma fyller år idag, så har självklart proppat i mig lite tårta. Om en timme får vi gäster och då blir det lite till smarrig mat och efterätt. Så jag borde väl gå och göra mig i ordning då.

sportlov!

Äntligen sportlov! ska bli så himla skönt med en och en halv vecka legigt nu. Och kul ska jag ha med! Åker ju till Stockholm på Måndag :D


byxor - H&M, halsband - Ur&Penn.

17 februari.

Lång dag i skolan idag, så nu sitter jag i soffan, slappar och kollar på tv. Måste snart ta tag i min tyskaläxa också...
Något roligt som hände idag på morgonen, var när jag kollade mina mail och såg att jag hade vunnit en tävling! En ring från Mihi.se som jag själv valt! jättekul :)


linne - Monki, skjorta - H&M, leggings - BikBok

onsdag.

Ska plugga det sista inför matteprovet nu tänkte jag. Skulle bara säga att det nog inte kommer att bli någon mer uppdatering idag, eftersom jag har mycket att göra idag. Ha en bra dag!








15 februari.

Sovmorgon och kort dag i skolan idag, men satt kvar en stund och räknade lite matte eftersom att vi har matteprov imorgon. Jag hatar matteprov!! blir alltid så stressad! aja, måste väl plugga lite till, sen blir det träning.

tröja - BikBok, smycken - H&M.

14 februari.

Idag är det exakt en vecka kvar till jag och bästa vän åker till Stockholm! ååh, det kommer bli såå kul!! :)
Och det går ju knappt att missa att det är alla hjärtans dag idag. Det skrivs ju överallt! Vår familj "firar" inte direkt det, men för vissa betyder alla hjärtans dag väldigt mycket.


jeans - Cubus, linne - H&M, kavaj - H&M, halsband - Ur&Penn

önskeoutfit.

skjorta - TopShop, armand - cocoo.se(är det inte hur fint som hellst? Vill ha!!), jeans - TopShop, skärp -H&M,  väska - BikBok.

lördag.

Fy vilken dålig uppdatering det har varit de senaste dagarna. Sorry for that!
Idag på eftermiddagen åkte jag med laget in till Kalmar. Vi spelade lasergame, (vårt lag ägde! för de som ville veta det) och efter det blev det Thaibuffé. Mycket gott! Men åt lite för mycket. Speciellt med tanke på att vi skulle åka bil hem, men det gick bra. Jag var mest fokuserad på att inte kissa på mig. Jag drack nog liiiite för mycket också, haha. Okej. Ni ville Inte veta det där!!

fredsgens outfit.


tröja - H&M, kavaj - H&M, halsband - Cubus.


Hejsan!
Jag som driver denna bloggen heter Mikaela, är 15 år gammal och bor i en liten håla i småland.
Jag har ett stort intresse för mode och här i bloggen får ni ta del av mina outfits och bilder som jag fotar med min Nikon D60. Hoppas ni gillar min blogg och följer den via bloglovin' :)





Translate my blog into
your own language:


RSS 2.0