Tack tomten!!


Fick massa fint på julafton! En Ipod och ett par Urbanears var nog det bästa. Sen fick jag photoshop elements, biljetter till Melodifestivalen genrep i Globen, massa pengar och lite annat fint! Hade för övrigt en supermysig jul med vår lilla släkt (fast vi var rätt många så jag fick sova i garderoben...mysigt).

I'm back!!

Okej nu är jag tillbaka och ska börja blogga igen tänkte jag! Bra va? Hoppas alla haft en supermysig jul! :)

simply the best

Usch, jag vet inte hur länge sen det var jag bloggade nu! Har världens dåligaste samvete. Ser att det är en del som kollar in här även om jag inte bloggat på jättelänge. Kännde bara att jag behövde en lite paus från bloggen. Har bloggat NÄSTAN varje dag i två år. Kommer jag vara borta från bloggen ett tag till. Men jag lovar att skriva här ibland tills jag "börjar på riktigt" igen! Grymt tacksam för att ni är så himla bra och söta! Menar verkligen det! skulle lagt ner bloggen för länge sen om inte ni fanns. Vi Hörs!

Bjuder på lite bilder från de senaste månaderna.
Hejsan!
Jag som driver denna bloggen heter Mikaela, är 15 år gammal och bor i en liten håla i småland.
Jag har ett stort intresse för mode och här i bloggen får ni ta del av mina outfits och bilder som jag fotar med min Nikon D60. Hoppas ni gillar min blogg och följer den via bloglovin' :)

Translate my blog into
your own language:


RSS 2.0