sista april.

Har precis kommit in från en promenad med familjen. Nu ska jag duscha och sätta på mig något varmare, för sen ska vi till nårga kompisar och Grilla!


tröja - H&M, shorts - BikBok, skärp - mammas gamla, nagellack - depend.

långpromenad och picknick.

Idag har jag gått runt Rostockaholme(en vandringsled typ) med Elsa och Ebba. Det tog typ 4 timmar, haha. Men vi stannade och fikade vid vattnet på vägen och så. Det var iaf. jätteskoj! Fint väder hade vi också :D

28 april.

Har tyvärr inte hunnit blogga idag. Vaknade lite för sent, hehe. Så fick lite bråttom när jag vaknade för jag skulle iväg till Kalmar. Åkte dit för att presentara mig inför praoen på BikBok nästa vecka och sen hann jag kika lite i några affärer innan jag var tvunen att åka hem igen för att spela match med dom som är ett år yngre. Dom hade lånat in fem pers och sen när vi kom fram visade det sig att motståndarlaget inte hade tillräckligt med spelare så vi fick spela sjumanna(!!) och då hade vi onödigt många spelare. Så det känndes lite meningslöst, men men..

linne - H&M, shorts - BikBok, kavaj - H&M, halsring - cocoo.se

Ännu en solig dag.

Efter att ha gjort lite nödvändiga, men inte så roliga, saker på förmiddagen köpte jag mig en tidning och en cola och la mig ute på altanen och solade. Har typ bara en vecka på mig att bli lite brun, för nästa helg är det konfirmation!!!

bilder från dagen:



Dagens outfit.


spetstopp - Cubus, shorts - H&M, Halsring - cocoo.se

♥♥♥♥♥

26 april.

Det har varit en lugn dag idag. Har legat ute på gräsmattan och solat. superskönt! Men helt plötsligt kom värsta regnmolnet typ, så jag gick in. Nu ska jag upp och packa väskan, sen cykla ner till idrottsplatsen för att spela match.

25 april.

Idag har jag varit med ungdomsgruppen i Växjö. Det har varit en jätterolig dag! Vi besökte domkyrkan, åt thaimat, gick på bio och satt vid vattnet och pratade.
Nu ska jag kolla på det senaste avsnittet av Gossip Girl, sen sova!

Jag hann inte sminka mig idag på morgonen, därför ser jag lite blank och lustig ut i facet.

stan.

Idag har jag varit i stan med mamma och bror. Köpte detta fina linnet på Gina! Cool färg och snygg rygg tycker jag. Perfekt strandline ju!
Köpte även en skolavslutnings-/konfirmationsklänning från Conscious Collection på H&M. Ni får inte se den förren den 7 Maj då jag konfirmeras, mohahaha..

..men linnet kan ni få se (halvkass bild! Mycket finare irl).

loppis.

Idag på morgonen åkte jag med familjen till Öland. Där har vi haft loppis på en marknad(typ) som hette Äggröran. Det var fint väder, mycket folk och vi tjänade in en del pengar så det var toppen! Glad Påsk förresten! :D

22 April.

Det är så underbart att man kan gå runt i linne och shorts och ändå vara dövarm!! Idag har jag passat kusinerna. Vi har bakat, varit i lekparken och busat. Ikväll har vi grillat för första gången i år. Supergott vare! :D

Shorts - BikBok, bandeau-bh - GinaTrictot, halsband - cocoo.se

gårdagens.

Oj, jag trodde att jag publiserade detta inlägget igår, men tydligen inte. Så jag lägger upp den nu då.


topp - GinaTricot, jeans - Cubus, halsband - Hedbergs guld, armband - H&M, ring - mihi.se.

21 april.

God morgon! Ska snart dra iväg till skolan. Skönt att det är sista dagen innan lovet idag! Mina kusiner kom igår förresen. Dom ska vara här över helgen så ska umgås massa med dom eftersom att vi inte träffas så ofta. Som ni kanske förstår kommer jag inte ha så mycket tid till bloggen. Men ska självklart försöka uppdatera så mycket jag kan :) Ha en bra dag!

till skolavslutningen?

Tror jag har hittat min skolavslutningsklänning. Tycker denna är superfin! Men kan inte bestämma mig om jag kanske vill ha en kritvit... Fast om jag hittar denna i rätt stotlek i butiken så kommer jag köpa den! Älskar den :D
Från VILA.

19 april.

Det har varit underbart väder idag med. Har räknat klart all tal i matten med så behövet bara repetera lite sen.
Nu blir det hemmabakad pizza :)


t-skirt - H&M, byxor - H&M, solglasögon - GinaTricot, skor - converse.


Hejsan!
Jag som driver denna bloggen heter Mikaela, är 15 år gammal och bor i en liten håla i småland.
Jag har ett stort intresse för mode och här i bloggen får ni ta del av mina outfits och bilder som jag fotar med min Nikon D60. Hoppas ni gillar min blogg och följer den via bloglovin' :)





Translate my blog into
your own language:


RSS 2.0